Alla Hjärtansdag

Landat på hotellet i Stockholm, möte här imorgon. Försöker åka kvällen före när vi har möten i Stockholm. Blir så jäkla jobbigt och åka på morgonen. Så nu ligger jag i sängen och glor på tv.
Alldeles ensam på självaste alla hjärtansdag. Hade helst varit hemma och gosat med älsklingen ikväll. Inte för att jag tar så allvarligt på denna dagen, tycker nog mest att det är köpmännens dag och att allt är så upp schasat och amerikaniserat.
Jag tycker nog att man ska visa sin kärlek och omtanke varje dag på året och inte bara en dag.
Funderar på om jag ska gå till gymmet o träna o basta men jag känner mig så trött idag så jag hoppar nog det. Tror jag är lat ikväll och skiter i det :)
Kan ju jobba lite också sen... men nää det orkar jag inte.
Fattar inte men jag är så jäkla trött jämt. Idag tex så sov jag till halv tio och var ändå inte utsövd. Nu känns det som om jag har varit uppe hur länge som helst.
Så här är det varje dag.. trött och lite huvudvärk. Det är så jobbigt. Försöker febrilt att få livet och jobbet att gå ihop.
 
Jag var ut o sprang igår i alla fall, 5 km blev det. Måste komma igång med träningen igen. Har ju varit en tid med olika kroppsliga besvär. Yrsel och huvudvärk. Måste göra nåt åt min kropp nu. Känner mig äcklad över hur jag ser ut. Nu är det dags att satsa 100% igen. Det här går inte. Känner att jag får panik, det går åt helt fel håll.
 
Åkte på fortkörningsböter idag, så jäkla onödigt. 13 km för fort och 2000 spänn i böter. Blir så arg på mig själv när jag tänker på det. Hade kunnat göra annat skoj för de pengarna. Men bara o tugga i sig, bara mitt eget fel.
Jag har ju som sagt en förmåga att vara för tung på foten. Första gången det händer och tack o lov så körde jag ju inte så fort så att kortet ryker. Det skulle vara katastrof!
 
Jag o mamma var på Vin och Deli mässan i helgen och sen var vi ut o käka på kvällen. Mamma fick det i julklapp av mig och mamma tyckte nog att det var jätte skoj. Det blev mycket vin på mässan. Mamma blev tom lite på pickalurven :) så roligt att se. Men då vet jag ju i alla fall att hon tyckte det var kul.
Roligt att göra något bara mamma och jag.
 
Nu har vi tagit sälj/köp tankarna till en ny nivå. I fredags var det en mäklare till oss på säljmöte och på måndag kommer en stylist till oss inför fotografering. Så när vi sen hittar vårt hus så är det bara o trycka på knappen så är försäljningen igång.
Ser verkligen fram emot att hitta vårt nya boende. Ska bli jätte kul att börja gå ut på jakt.
Vi ska på husvisning på tisdag, men det huset blir nog väldigt dyrt tror vi men titta kan man alltid göra. :)
 
Vad jag har lärt mig idag? Att hitta till hotellet från T-banestationen.
Vad jag är tacksam över? Att jag har en fin man som älskar mig.
Något positivt om mig själv? Att jag är en bra vän
 
Tänk att det ska vara så svårt att säga något positivt om sig själv.