Ännu en söndag

Ja då var det söndag igen... sakta men säkert så drar det sig mot semester. Vi jobbar två veckor till innan vi kan gå in i semestermode :)
Fast just nu så vore det inte så dumt med ledigt.
 
De sista två veckorna har det varit lite dåligt med träning. orsaken är att jag har haft väldigt ont. Förra veckan hade jag besvärligt med ryggen och ganska mycket med hälsporren så det blev vila hela veckan. Utom på söndagen den veckan för då blev det en tur på cykeln.
Det är så frustrerande när man inte kan träna och jag är så j-a trött på min hälsporre! Men jag ska till naprapaten imorgon bitti igen och få behandling.
Men det som är lite intressant i det hela är att jag har mindre ont när jag går i högklackat!
Nu när jag sitter och skriver så passar jag på att rulla en tennisboll under fötterna och det är riktigt skönt.
Den här veckan har det blivit lite mer. Ett joggingpass, ett yogapass, en långpromenad och en cykeltur. 4 pass iallafall. Trots att mitt mål är 5 pass i veckan.
 
I torsdags så åkte jag till stugan alldeles själv för första gången. Lite ovant dock men va skönt det va!
Det var precis vad jag behövde, lite ensamtid i tystnaden...
Jag var faktiskt lite rädd innan att jag kanske skulle bli mörkrädd, men det blev jag inte :) kände mig hur lugn o trygg som helst!
 
Jag hamnade i en solstol med lite jordgubbar och där blev jag ett tag för jösses vad trött jag var. Men ärligt finns det nåt godare än jordgubbar med grädde och socker på?
Jag äter inte mycket socker alls men till jordgubbar ska det vara mycket socker :)
 
På kvällen blev det Criminal Minds maraton. Ryggläge i soffan... Trött deluxe.
Men sen sörru händer något...runt 22.00 då vaknar Olsson till och blir pigg. SÅ då var det bara o sätta sig o jobba lite. 
Anledningen till att jag åkte till stugan redan på torsdagen var att jag skulle jobba med administrativa uppgifter och då spelar det ingen roll vart jag sitter.
MEN det var tur att jag jobbade i några timmar för vad tror du hände på fredagen.....vaknade med jordens skallebank/migrän. Så jag kom inte upp förrän vid två. 
 
Men solen lyste sitt allra bästa så jag varvade eftermiddagen med solning, och när solen gick i moln så blev det jobb :)
 
 
På fredagen kom Olof och vi stannade till lördag. För igår var vi ut i hamnen en sväng. Åt lite mat och drack lite vin/öl tillsammans med våra goda vänner. <3 
Trevligt!
 
Idag hade jag lite ont i håret när jag vaknade så jag tog det ganska lugnt ändå idag, men jag har faktiskt börjat att packa :). Och det kommer att ta sin tid. Trots bara 70 kvm så finns det grejer.
Min plan är att packa så mycket jag kan innan semestern, för när jag har semester så vill jag bara ta det lugnt.
                                              
Efter cykelturen ikväll så blev jag väldigt pigg...skräll! Så jag gjorde egen LCHF glass och bakade LCHF bröd. Jag har gjort det förut och de blir så himla goda. De innehåller zucchini. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag har börjat att bli mer huslig på nåt vis. Har hittat lite glädje i att laga mat och greja.
                                                                  
 
Idag har jag lärt mig att vara lite mer uppmärksam på omgivningen när jag cyklar. Blev lite väl spännande på cykelturen idag.
 
Det är viktigt att känna tacksamhet och jag är tacksam över att jag har tak över huvudet och mat för dagen.
Det finns så många i världen som inte har det <3