Ny vecka!

Nu var det måndag igen. Idag har jag varit jäkla trött alltså. Jag tror flytten av Andreas o Jessica tog knäcken på mig. I dag har inte kroppen fungerat alls. Tog flera timmar i morse o komma igång.
Träningsvärken from hell också...
Men det enda som råder bot på träningsvärk är träning så idag tog jag med mig min kompis (cykeln) på en träningsrunda. 2,5 km skrapade vi ihop i alla fall.
jag bara älskar min nya cykel :)
Så nu känner jag mig sådär lagom mör i kroppen :) Men då kanske jag kan sova åtminstone.
 
Jag har sånt besvär nu med hälsporre så jag har svårt att gå, det gör så ont. Så jag får ägna mig åt annan träning nu, Får vila från jogging och promenader ett tag. Tänkte jag skulle gå till löpex och prova ut nya skor. Kanske ska försöka komma till ortopeden också.
Cykel fungerar ju och jag kan ju köra Indoor Walking och simning så det borde inte gå nån nöd på mig :)
Det är tur att det är ett tag kvar till vi flyttar i alla fall.
 
Imorgon ska jag med tåget till Stockholm vid åtta. En tvådagars konferens med jobbet. Skönt att vi inte börjar så tidigt så man måste gå upp mitt i natten. Är hemma på onsdag kväll igen.
Kanske inte var den bästa veckan o åka bort på. Vi har visning på lägenheten på lördag så vi måste ju visningsstäda. Så det är ju en del o pyssla med. men vi får ta fredagen till det.
 
Nej nu är tvätten hängd så nu ska jag göra älsklingen sällskap o sova. Fast Olof sover sedan 1,5 timme sen :).
Jag är nog lite knäpp för är det nåt jag gärna sköter själv så är det tvätten. Där är Olof portad :) ingen annan än jag tvättar och hänger mina kläder.
Det är nog nåt jag har fått ärva i rakt nedstigande led från mamma :) :)
 
Hej hopp från mig. Ta hand om er därute och krama varandra.