Vardaliga ting

Idag landade äntligen lönen på kontot!!
Jösses vad jag väntat. Januari är månaden som Gud glömde. Så idag blev det ett besök hos frisören. Tyvärr är det väl så också att det skulle behövas lite färg :)
Min dotter är given när det ska läggas färg i mitt hår och hon blir såå trött på mig :) hon tycker nog att jag är vuxen nog att göra det själv :) :) men va f-n jag har servat henne i 22 år så hon kan allt hjälpa sin gamla mor. :) Skämt o sido, jag har lite svårt att göra på mig själv, får så ont i armarna.
 
I dagarna läser man om olika händelser i världen som gör mig mörkrädd.
I Ryssland vill man avkriminalisera kvinnomisshandel och tjommen borta i USA går fram med bulldozer i flera frågor. Som klimatfrågan, Obama Care och anti-abortlag.
Liksom vad är det som händer, kan inte bli annat än bekymrad för framtiden.
Sen har vi också våra egna kufar i politiken som gör utspel på utspel. Ja herregud, vad ska det bli?
 
Igår gjorde min kärlek något jätte fint <3 <3
jag har ju haft det lite besvärligt ett tag med yrsel, så igår när jag kom tillbaka från lunch på jobbet så hade blombudet varit där och levererat blommor.
Det går inte att beskriva vad glad jag blev. Ingen har gjort nåt så fint för mig tidigare. Min dag blev helt magisk.
 Jag är så tacksam för att Olof finns i mitt liv <3 han betyder allt.
Vi har så roligt ihop och han får mig att skratta jätte mycket. Mitt liv skulle vara otroligt fattigt utan honom i mitt liv
 
En stor bukett tulpaner som jag älskar och ett fint kort <3
 
Imorgon ska jag träffa min bästa vän <3 vi ska gå ut o äta lunch. Hon bor annars på Gran Canaria och är hemma pga dop av sitt barnbarn. Har inte träffat henne sedan i augusti så nu ska det bli trevligt och ses.
Jag saknar henne här hemma <3