Fredag

Idag var det dags för besöket hos naprapaten. Jag försöker gå till honom var tredje-fjärde vecka och det håller min rygg i schack vanligtvis.
Men idag var det riktigt illa. När jag gick därifrån så kunde jag knappt gå och dov huvudvärk. Kände att jag bara ville sova, hade svårt att hålla uppe ögonlocken och gråten satt i halsen. Men jag tror ju att stressen har satt sig i ryggen, jag tycker att det är lite för mycket omkring mig just nu. Tror att det inte bara var kroppsliga knutar som löstes upp utan det var nog andra knutar också.
Hela dagen gick jag och var alldeles öm i kroppen. Fick ta Ipren för smärtan på kvällskvisten. Får hoppas att det känns bättre imorgon. 
Skulle ju vilja springa imorgon... får se hur kroppen mår. Annars får det bli Långpromenad eller crosstrainern.
Nåt måste jag göra iallafall, har syndat en del ikväll. Vi åt chips och jag tog ett par glas vin.
 
På eftermiddagen så var vi och köpte begagnade sjösten, vi har ju breddat garageuppfarten så vi får plats med fler bilar och motorcykeln. Tror att det kommer att bli jätte fint. Det är en del att göra på utsidan på huset. Vi trodde att vi skulle ha hunnit med mer i sommar än vi gjorde.
men vi har haft lite otur också, med takläck och Olof har haft dåliga perioder ett tag nu.
Vi väntar fortfarande nån form av besked från Malmö, inte ett ljud därifrån. Lite besviken faktiskt, vi trodde nog på Malmö. 
Vi får nog ringa själva.
 
Dottern är hemma från Uppsala, och hon anlände ikväll. Hon hade stickat en mössa och en halsduk till mig. :) så nöjd. Ser kanske inte ut som världens gladaste på kortet dock :)
 
Hon ska vara hemma nu till nästa helg, hon fyller 25 år på tisdag så då blir det bjudning med släkten nästa helg.
Tänk att den mista är 25 år redan. Vad hände liksom.. jag är ju bara typ 25 :)
 
Eftersom jag och Olof gifte oss i somras så fick vi present från S gruppen i barn och ungdomsnämnden, presentkort på Scalateatern. Den använde jag idag och köpte biljetter till Alphaville. En poppisgrupp när vi var i vår ungdom 
Kommer så väl ihåg när de spelade Forever Young i uppehållsrummet på Ferlinskolan i årskurs 7. Och nu kommer de hit.
  Ska bli så kul! 
Nej nu ska jag göra som våra fyrfota vänner. Gå och sova